Welkom bij Vaisnava Nieuws Nederland. Deze blog is speciaal opgezet voor de Nederlandse volgelingen van de Vaisnava’s. Veel teksten zijn niet vertaald naar het Nederlands om de originaliteit te behouden. Teksten die door professionele vertalers al vertaald zijn worden wel direct in het Nederlands gepost.


Het is de bedoeling dat volgelingen van alle Vaisnava organisaties in Nederland zich vrij voelen om ons te bezoeken. Alle Vaisnava’s worden hier gerespecteerd. Dit is een stap naar eenheid tussen de verschillende verenigingen, stichtingen enzovoort in de Nederlandse familie van Sri Caitanya Mahaprabhu.

U kunt naar beneden scrollen om de verschillende posts op deze pagina te zien. Klik op bovenstaande links om naar onze overige pagina’s te gaan.


Hare Krsna!

- VNN (Vaisnava Nieuws Nederland)

01-03-08

Introductie

De schrijvers van toekomstige berichten op deze pagina’s behoren tot een traditie van geestelijk leraren wiens geschiedenis terugvoert tot ver voor de christelijke jaartelling. In India wordt deze opvolging van leraren parampara genoemd. Tot op de dag van vandaag wordt er veel waarde aan de parampara gehecht, omdat deze ervoor zorgt dat het authentieke onderricht van de heilige geschriften en wijze personen op de juiste wijze doorgegeven wordt, zonder vertroebelt te raken.

Geen opmerkingen: