Welkom bij Vaisnava Nieuws Nederland. Deze blog is speciaal opgezet voor de Nederlandse volgelingen van de Vaisnava’s. Veel teksten zijn niet vertaald naar het Nederlands om de originaliteit te behouden. Teksten die door professionele vertalers al vertaald zijn worden wel direct in het Nederlands gepost.


Het is de bedoeling dat volgelingen van alle Vaisnava organisaties in Nederland zich vrij voelen om ons te bezoeken. Alle Vaisnava’s worden hier gerespecteerd. Dit is een stap naar eenheid tussen de verschillende verenigingen, stichtingen enzovoort in de Nederlandse familie van Sri Caitanya Mahaprabhu.

U kunt naar beneden scrollen om de verschillende posts op deze pagina te zien. Klik op bovenstaande links om naar onze overige pagina’s te gaan.


Hare Krsna!

- VNN (Vaisnava Nieuws Nederland)

04-07-08

Vaisnava festival 2008 in Verbania

Een aantal foto's:
Concert in Verbania Srimati Umarani didi Lezing uit Jaiva Dharma Sriman Purandar Acarya Prabhu en Sriman Jagat Mohan Prabhu Srila Bhaktivedanta Narayana Gosvami Maharaja Ochtendlezing Sripad Bhaktivedanta Madhava Maharaja Sriman Jagat Mohan Prabhu Sriman Kisori Mohan Prabhu Sripad Bhaktivedanta Vana Maharaja Nagar Sankirtan Vuurceremonie Srila Maharaj offert bloemen aan de deities Zijn schoenen... Het altaar Sripad Bhaktivedanta Damodara Maharaja

Geen opmerkingen: